Znanja ni nikoli preveč

Vabimo vas na različne delavnice in predavanja o osebnostni rasti in duhovnosti

-Entitete- 1 del--- dogodek je že pretekel

Vabimo vas na predavanje o entitetah.  Teme katere bomo obravnavali:

-kaj so elementali
-kaj so deve
-bitja svetlobe, temačna bitja, nevtralna bitja
-duhovi, energijski ostanki mrtvih, miselne forme
-zakaj se določenih temačnih bitij ni dobro dotikati, komunicirati z njimi ali jih odstranjevati, če oseba nima dovolj znanja, sposobnosti ali ni pripravljena na stvari, ki lahko sledijo
-kako se lahko določena bitja kamuflirajo ali izdajajo za nekoga drugega
-kako ločiti ali se gre za pozitivno ali negativno bitje
-zakaj se z večino energijskih metod ne da odstraniti določenih temačnih entitet oz. se jih sploh ne dotakne
-največje napake, ki jih delajo energijski zdravilci pri odstranjevanju in kar lahko vodi do "katastrofalnih" posledic tako za njih kot terapirane osebe
 
-Duhovno zdravljenje- dogodek je že pretekel
 

Nahajamo se v času poglabljanja, povezovanja in razkrivanja sebe ter resnice o sebi. Smo v času, ko nenehno iščemo odgovore, rešitve zase pa ponavadi ni in ni. Morda so odgovori in rešitve tako globoko zakopane, da jih enostavno ne zaznavamo.

Pa vendar je rešitev prišla: Zelo učinkovita tehnika procesiranja procesa DUHOVNEGA RAZVOJA-ZDRAVLJENJA,  za vse, ki se želijo rešiti določenih TRAVM, VZORCEV, PROGRAMOV, itd….

Rezultati so vidni že takoj po procesu.

Kako poteka tehnika?

Vsak obiskovalec na list papirja napiše travmo ali zadevo, ki jo hoče razreševati. Terapevt pogleda, če je prošnja primerna, da ni dvoumna, preveč široko zastavljena, ipd. Listek posameznik vzame s seboj. Preko vodenega procesiranja se osebe popelje v sproščeno stanje, terapevt pa sproži postopek zdravljenja in zdravljenje se prične. Zdravijo se vzroki, ne simptomi. Ravno zaradi tega so terapije zelo močne in učinkovite. Pri eni terapiji se lahko ugotovijo in razreši toliko vzorcev koliko bi jih posameznik, če bi jih sam razreševal, potreboval pol leta ali celo več let.

ENTITETE- 2. del- bitja svetlobe- dogodek je že pretekel

 
V duhovnem svetu oz. v vsem kar je in obstaja, obstajajo dobra in slaba bitja. Nekatera si na račun svoje komunikacije in interakcije želijo takšne in drugačne izmenjave, druga spet ne in delujejo tudi na različnih nivojih. Nekatera so človeštvu prijazna, mu pomagajo na evolucijski poti. Nekatera pa ga ovirajo, preprečujejo, da bi napredoval in se vmešavajo v proces evolucije.
 
Predavanje bo potekalo v smeri:
-duhovna hierarhija Zemlje 
-kdo so Mojstri modrosti, kako delujejo
-planetarne iniciacije
-zakaj večina ljudi ne more kar tako priklicati Mojstrov ali nadangelov, kaj šele sodelovati z njimi
-pogoji ki jih mora izpolnjevati posameznik, da sploh lahko sodeluje s takimi bitji
-odnos Mojster- duhovni aspirant/ duhovni pripravnik/ učenec...zelo na kratko
 
 
NAMEN DUŠE- dogodek je že pretekel
 
Problem ali težavo vam s pomočjo telepatske povezave z vašo dušo pomagam razumeti, ozavestiti, videti iz objektivne smeri oz. zornega kota, da postane rešljiv.
 
Želja vsakega izmed nas je in verjamem, da je tudi vaša: Biti vesel, zadovoljen, zdrav, brez tonskih obremenitev na sebi, uspešen, itd. 
 
Vsi vemo, da obstaja nekaj več v nas. Nekaj kar nas usmerja, vodi, nekaj kar ne moremo doseči, videti, slišati.... 
 
Namen vaše duše je, da čimbolj izkoristi svoje bivanje tukaj in zdaj. Da se uči, razvija, izraža, živi in uporablja svoje talente, potenciale, sposobnosti, ki jih je prinesla s seboj v to inkarnacijo ter bogati sebe in svet okoli sebe. 
 
Se morda sprašujete ali vas zanima: zakaj ste se rodili, katero lekcijo ste se prišli učit, kaj je vaše poslanstvo?
 
Kako sprejemate in zaznavate sporočila, ki jih prejmete od vaše duše?
 
Po čigavi poti hodite; se vrtite v krogu in ne vidite izhoda?
 
Ali se nahajate v čevljih nekoga drugega: katera situacija- zadeva vas trenutno najbolj ovira?
 
In še marsikaj drugega. 
 
Verjamem, da ste na vse to že iskali odgovore pa bi želeli izvedeti še kaj več?
 
Že imate odgovore pa še vedno ne gre tako kot si želite? Ste pomislili, da jih morda ne znate odkleniti, razumeti, dešifrirati ali pa morda celo niso vaši.  
 
Vaš problem oz. težava se lahko spremeni v rešitev in splošno zadovoljstvo. 
 
 
DUHOVNO ZDRAVLJENJE Z MOJSTRI MODROSTI
 
Prejmite ta enkratni dogodek kot darilo od naših starejših bratov za boljši začetek leta. Boljši začetek na področju zdravja, uspeha, sreče, ljubezni ali česa drugega.

Vabim vas na "DUHOVNO ZDRAVLJENJE Z MOJSTRI MODROSTI", v sredo 12.februar 2020 od 19. do 21.ure
v prostorih Zavoda Gnozen, Kersnikova 5a, Ljubljana.

Nahajamo se v času poglabljanja, povezovanja in razkrivanja sebe ter resnice o sebi. V času, ko nenehno iščemo odgovore, rešitve zase pa tega ni in ni nikakor konec. Morda jih tudi ne znamo rešit ali je celo tako globoko zakopan, da niti do njega ne moremo priti.

Zelo učinkoviti proces DUHOVNEGA RAZVOJA, za vse,ki se želijo rešiti določenih TRAVM, VZORCEV, PROGRAMOV, itd….Rezultati so vidni že takoj po procesu.

Kako poteka
Vsak obiskovalec na list papirja napiše travmo ali stvar, ki jo hoče razreševati. Terapevt pogleda, če je prošnja primerna, da ni dvoumna, preveč široko zastavljena, ipd. Listek posameznik vzame s seboj. Preko vodene meditacije se osebe popelje v sproščeno stanje, terapevt med meditacijo prikliče Mojstre Modrosti, sproži postopek zdravljenja in zdravljenje se prične. Zdravijo se vzroki, ne simptomi. Ravno zaradi tega so terapije zelo močne in učinkovite. Pri eni terapiji se lahko razreši toliko kolikor bi posameznik, če bi sam razreševal, potreboval pol leta ali več let.
 
Več na spletni strani